Associació Cultural Revista Alella

Dades de l'entitat

Nom
Associació Cultural Revista Alella
Adreça
Carrer d'Eduard Serra i Güell, 2
Codi postal
08328
Població
Alella
Comarca
Maresme
Telèfon
654 40 40 43
Adreça de correu electrònic revista.alella@gmail.com
Àmbit
cultural

Informacions

Com fer-se subscriptor?

Per només 17€ a l'any rebràs la revista a casa teva (6 números a l'any) i col·laboraràs a mantenir viu un projecte que treballa per Alella des de fa més de 50 anys.

Pots fer-ho:

Presentació del web lescasesdalella.cat

Acte de presentació del web les Cases d'Alella:

Després de més de vint anys de treball multidisciplinari, l’Associació Cultural Revista Alella posa a l’abast del públic una pàgina web de divulgació històrica i patrimoni arquitectònic d’Alella.

L'acte tindrà lloc el proper dijous 5 de novembre a partir de les 20h a les golfes de Can Lleonart. Hi esteu tots convidats!

Per consultar el web:

http://www.lescasesdalella.cat/

Arriba el debat electoral de la Revista Alella

Consolidat com un dels punts àlgids de les eleccions municipals alellenques el debat electoral organitzat per la Revista Alella arriba enguany a la vuitena edició.

El proper divendres 22 de maig, de 2/4 de deu a les 12 de la nit, els 7 candidats a l'alcaldia d'Alella confrontaran les seves propostes moderats per Joan Miquel Gomis i Pere Homs. Vuitena edició que estrena nou emplaçament, el poliesportiu municipal, davant la impossibilitat de fer-ho a l'escenari tradicional: un Casal d'Alella derruït.

El debat presentarà la següent estructura:

La Revista Alella a la Trobada del Voluntariat i les Entitats

Tu fas Alella! Trobada del Voluntariat i de les Entitats:

La Revista Alella fou present per primera vegada a la trobada d'entitats d'Alella celebrada el passat dissabte 14 de març a la Plaça de l'Ajuntament.

El punt d'informació de l'Associació Cultural Revista Alella disposava de diferents exemplars de la Revista Alella i de l'especialitzada Papers de Vi. Tots els alellencs podien endur-se de forma gratuïta exemplars de les dues publicacions juntament amb una butlleta de subscripció.

Qui som?

A principis dels 60 sorgeixen els primers brots de represa catalanista. En aquell context, la revista Alella naixia el gener de 1960 com a butlletí mensual de l’Associació Cristiana d’Antics Alumnes i Amics de l’Escola Pia, però de seguida evoluciona cap a una publicació més generalista dins l’àmbit de la informació local.