Arriba el debat electoral de la Revista Alella

Consolidat com un dels punts àlgids de les eleccions municipals alellenques el debat electoral organitzat per la Revista Alella arriba enguany a la vuitena edició.

El proper divendres 22 de maig, de 2/4 de deu a les 12 de la nit, els 7 candidats a l'alcaldia d'Alella confrontaran les seves propostes moderats per Joan Miquel Gomis i Pere Homs. Vuitena edició que estrena nou emplaçament, el poliesportiu municipal, davant la impossibilitat de fer-ho a l'escenari tradicional: un Casal d'Alella derruït.

El debat presentarà la següent estructura:

- Presentació per part del director de la Revista Alella.
- Presentació de cada candidat (durada: 1 minut per candidat / ordre per sorteig)
- 5 preguntes generals. Es canviaran els torns d'intervenció. Cada candidat tindrà el primer torn de resposta una vegada (5 preguntes x 1 minut per candidat x 7 candidats)
- Debat creuat entre candidats al llarg de 25 minuts.
- Inici de les preguntes a mà alçada del públic assistent.
- 10 minuts abans de finalitzar el debat es concedirà 1 últim minut a cada candidat per realitzar el seu comiat i la petició de vot als electors.

Amb l'objectiu de destacar la importància d'aconseguir nous lectors tots els assistents rebran una butlleta de subscripció (6 exemplars per només 17€ anuals) i podran endur-se exemplars gratuïts de la publicació.

VIII Debat electoral de la Revista Alella:

Divendres 22 de maig de 2015
Poliesportiu Municipal Abelardo Vera
21'30 - 0'00 h

Comparteix