Qui som?

L'Ateneu Alellenc és una associació cultural d'Alella, sense ànim de lucre, que es va fundar el maig del 2010 i que pretenem que esdevingui un punt de trobada per a tots aquells que ens estimem el nostre país.

Som gent que volem promoure i desenvolupar activitats de tipus cultural que tendeixin a assolir la plenitud nacional de Catalunya, amb un ànim transversal, i sense cap tipus de dependència de partits polítics o equivalents, sindicats, patronals i grups religiosos.

Àrees de treball

- Història de Catalunya i Països Catalans (València, Balears, Nàpols, Sicília, Catalunya Nord, Nou Món, ...), inclosa la història dels territoris prèvia a l'existència de Catalunya com a nació

Volem donar a conèixer la nostra història, la veritable història, que ens han manllevat durant segles i que ara cal tornar a descobrir.

Distribuirem treballs dels molts investigadors que al nostre país s'esforcen per treure a la llum la nostra història amagada.

-Actualitat política del nostre país i camins de futur

Volem promoure el debat polític (no de partit) entre els ciutadans, perquè som nosaltres els únics capaços de canviar el nostre futur com a poble.

-Promoció de la llengua i la cultura: com viure a Catalunya com a català i en català

Volem fer la nostra llengua present en la nostra vida quotidiana, especialment en el camp de les noves tecnologies, mitjançant la promoció del programari lliure en català.

Comparteix