Ateneu Alellenc

Dades de l'entitat

Nom
Ateneu Alellenc
Adreça
Carrer del Doctor Corbera, 16
Codi postal
08328
Població
Alella
Comarca
Maresme
Telèfon
620 85 80 00
Adreça de correu electrònic ateneualellenc@gmail.com
Àmbit
polític

Qui som

Salvador Bonada Font

President

Informacions

Qui som?

L'Ateneu Alellenc és una associació cultural d'Alella, sense ànim de lucre, que es va fundar el maig del 2010 i que pretenem que esdevingui un punt de trobada per a tots aquells que ens estimem el

Enllaços interessants

Diari electronic d'opinió i noticies d'Alella
Recordem i honorem als alellencs de 1714 i coneixem els fets d'aquella època

A propòsit del “mantra” de la gestió

Després de la entrevista a l’ex-regidor d’Unió al consistori local es confirma la sensació de que aquestes entrevistes són fetes a la veu “oi que serem amics?”. Preguntes òbvies i respostes políticament correctes. Tan sols a destacar el “tornaré” del regidor, al més pur estil McArthur, i l’alegria de sentir-li dir (més aviat llegir) que és partidari d’una Catalunya independent. Benvingut Benjamí! Esperem que sigui alguna cosa més que flor d’un dia.

Qui som?

L'Ateneu Alellenc és una associació cultural d'Alella, sense ànim de lucre, que es va fundar el maig del 2010 i que pretenem que esdevingui un punt de trobada per a tots aquells que ens estimem el nostre país.

Som gent que volem promoure i desenvolupar activitats de tipus cultural que tendeixin a assolir la plenitud nacional de Catalunya, amb un ànim transversal, i sense cap tipus de dependència de partits polítics o equivalents, sindicats, patronals i grups religiosos.