Qui som?

Qui som? Que volem fer? Com ho fem?
Som una Entitat d’iniciatives socials i d’assessorament jurídic i econòmic integrada al Tercer Sector Social.
Donar un servei professional especialment dirigit a les persones sense recursos econòmics amb risc de marginació i exclusió social. La formació i aprenentatge laboral, el coneixement de la nostra cultura i llengua, els tallers formatius i culturals, són les nostres tasques principals.
Servei gratuït per persones sense recursos econòmics amb risc d’exclusió i marginació social:
• Assessorament jurídic en general. Consultoria, orientació jurídica, econòmica i laboral. Mediació i arbitratge amb resolució de conflictes. Reclamacions a les Administracions públiques.
• Formació laboral. Ajudar a cercar feina amb la metodologia adient.
• Ensenyament. Immersió lingüística i cultural.
• Cursos Català i Castellà. Alfabetització. Iniciació i Nivell I bàsic per joves i adults interessats, immigrants i nouvinguts. Cada trimestre inscripcions obertes, limitades a 12 alumnes per curs. Des de gener a març del 2013 hem impartit classes durant 3 dies a la setmana, 1,30 h diàries, de català i castellà, a 28 alumnes, principalment magrebins i nouvinguts. Continuem aquesta tasca en aquest segon trimestre d’enguany.
• Xerrades, tallers i col•loquis culturals. Presentació de llibres. Filosofia.

També prestem serveis jurídics en general dirigits i oberts a tothom, amb especial atenció i consideració, de tipus econòmic, a les persones, autònoms, i petites empreses amb dificultats jurídiques i econòmiques.
Som advocats, economistes i educadors amb una llarga experiència professional, integrants tots d’una família d’Alella, que des del 30 d’agost de l’any passat vàrem engegar aquesta Associació privada sense afany de lucre, decidits a intentar millorar i fer palès els drets fonamentals de les persones que travessen i pateixen dificultats i situacions difícils per causa dels esdeveniments prou coneguts que estan passant arreu.
Som professionals experts en Dret Civil i Mercantil. Concursal. Societats. Gestió i recuperació de deutes i tractament morositat. Dret d’Estrangeria. Dret de Família: separacions, divorcis, tuteles. Herències i Successions. Dret Administratiu i Dret Fiscal. Màster Dret de l’Esport: federacions, clubs, subvencions, representacions esportives.

Comparteix