Qui som?

Som un moviment ciutadà nascut a mitjans de 2001 amb la ferma voluntat de defensar el medi ambient i la identitat del municipi. ens basem en principis ecològics i socials que garanteixin la protecció i conservació de l'entorn davant la pressió urbanística i la proliferació d'infraestructures i actuacions poc respectuoses amb el medi.
En el seu moment, La Garnatxa va ser un dels promotors de Xarxa Maresme, una plataforma -avui desapareguda- integrada per col•lectius ecologistes i veïnals d’arreu de la comarca que advocava per un model territorial equilibrat i sostenible. Avui dia, La Garnatxa forma part de la coordinadora Preservem el Maresme, que ha encapçalat, a nivell de carrer, l’oposició al projecte del Ministeri de Foment i del Govern de la Generalitat de construcció de calçades laterals segregades a l’entorn de l’autopista C-32 entre Montgat i Mataró.
Tot i que sense periodicitat concreta, el col·lectiu edita i distribueix bústia a bústia una capçalera pròpia -anomenada Terrabastall- en què exposa els seus postulats i informa de la tasca que duu a terme. Si voleu saber més coses de La Garnatxa no dubteu a visitar el nostre web. Hi trobareu, en format pdf, bona part dels butlletins (un total de dotze, fins ara), a través dels quals podreu resseguir l’activitat de l’entitat al llarg d’aquests anys.

Arxius adjunts: