Qui som?

DISMA és una associació sense anim de lucre fundada el 1994 que treballa per a la integració dels discapacitats psíquics dins la societat, pel dret d'aquest col·lectiu a poder gaudir d'una vida digna i feliç, perquè el conjunt dels ciutadans vegin els discapacitats psíquics com a persones que, malgrat tenir una discapacitat, són útils socialment i poden desenvolupar una sèrie d'habilitats i viure amb la normalitat que sorgeix de la mateixa diferència, i perquè les persones afectades i les seves famílies trobin en la resta de la societat el suport per aconseguir aquesta normalització desitjada, sense que això hagi de significar una petició sinó un dret exercit en el dia a dia.

DISMA pretén estimular a tots, petits i grans, a l'escola i en el treball, a casa i en les institucions, per aconseguir que tots puguem arribar en idèntiques condicions a viure dignament. Potser la més alta responsabilitat recaigui en els poders públics: Estat, Generalitat, Ajuntament, però la sensibilitat i la labor ha de començar en el treball, a l'escola, al barri, al carrer i, en definitiva, a casa. Ningú ha de sentir-se estrany a casa seva. De gens serviria evitar les barreres arquitectòniques a les escoles si els joves, una vegada acaba la seva formació, reben el rebuig d'institucions privades o públiques per aconseguir un lloc dins la societat.

Activitats:

DISMA organitza un esplai setmanal on els discapacitats gaudeixen, coneixen i conviuen amb la resta d'entitats del poble. També organitza unes colònies estivals on els discapacitats gaudeixen d'una setmana plena d'activitats i convivència. Realització del Festival Anual, el primer diumenge de juny al Pati del Casino de El Masnou, torneig de Volei Platja benefic, Paella popular, participem a la cavalcada de reis, etc...