Club Rugby Alella

Dades de l'entitat

Nom
Club Rugby Alella
Adreça
Carrer del Masnou, 1
Codi postal
08328
Població
Alella
Comarca
Maresme
Telèfon
607 41 72 47
Adreça de correu electrònic crugbyalella@gmail.com
Àmbit
esportiu

Enllaços interessants

INICI PRETEMPORADA 2 SETEMBRE

L'equip sènior masculí, iniciarà la pretemporada el proper 2 de setembre. Entrenaments els dimecres de 21:30 a 23:00 i els divendres de 22:00 a 23:30 al Camp Municipal d'Esports d'Alella.
Els partits de casa es disputaran els diumenges a les 10:00 del matí al Camp Municipal d'Esports d'Alella.
Salut i Rugby

RUGBI FEMENI

Des del Club Rugby Alella , fem una crida a totes les dones que es vulguin apuntar a conèixer l'esport i passar-ho bé. Volem començar de mica en mica i no es necessita saber-ne d'entrada. Ja pots ser alta , baixa, menuda o gran i major de 16 anys.
Entrenarem els dimecres de 20:30 a 21:30 al Camp Municipal d'Esports d'Alella.
Salut i Rugby

ESCOLA CLUB RUGBY ALELLA

Després de molt de temps d'intentar-ho , sense fortuna, finalment aquest mes d'octubre ha començat a funcionar l'Escola del Club. Tots els dilluns a les pistes d'atletisme Josep Maria Pareras, Serra Marina d'Alella ( Google 41.48453,2.293787 ) des de les 17:30 fins les 20:00.
Des de ja mateix tots els nens i nenes des dels 5 anys fins els 15 poden gaudir d'aquest esport.
Informació a escola@cralella.com

XXè Torneig Rugbi Platja

El passat dissabte 20 de juliol es va celebrar a la platja d'Ocata, el XXè Torneig Rugbi Platja, organitzat pel Club Rugby Alella amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alella i l'Ajuntament del Masnou.
Aquesta edició va comptar amb la participació de 15 equips masculins i 4 equips femenins, amb prop de 190 jugadors i jugadores. També es va comptar amb la col·laboració del Comité d'Àrbitres de Rugbi de Catalunya, amb 10 àrbitres.

CONVENI DE COL·LABORACIO AMB L'AJUNTAMENT

El 24 de juliol, s'ha signat amb l'Ajuntament d'Alella el Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i el Club de Rugby Alella.
L'acte es va celebrar a les golfes de Can Lleonart en el marc de signatures dels respectius Convenis amb altres entitats esportives d'Alella.
L'alcalde president de l'Ajuntament d'Alella el Sr. Andreu Francisco i el president del Club Rugby Alella Joan Pugibet signaren el Conveni, que marca les linees a seguir pel que als deures i drets del Club Rugby Alella envers l'Ajuntament.