Club Futbol Alella

Dades de l'entitat

Nom
Club Futbol Alella
Adreça
Carretera Masnou-Granollers km 3,2
Codi postal
08328
Població
Alella
Comarca
Maresme
Telèfon
93 555 71 59
Adreça de correu electrònic club@cfalella.cat
Àmbit
esportiu

Informacions

Qui som?

La data que podem agafar com a punt de partida de la fundació del club és el 30 de juny de 1922 quan, segons consta per escrit, Marcel·lí Pons, mestre de l'escola del poble, juntament amb els alel

Agenda

Ens apropem a una nova jornada. Al Municipal podreu gaudir de quatre partits dissabte al matí mentre que seran els nostres equips femenins qui jugaran al matí de diumenge. Dissabte a la tarda el Primer Equip masculí jugarà al camp de l’Argentona i l’Amateur ho farà diumenge al camp de l’Àguila.

Qui som?

La data que podem agafar com a punt de partida de la fundació del club és el 30 de juny de 1922 quan, segons consta per escrit, Marcel·lí Pons, mestre de l'escola del poble, juntament amb els alellencs Joan Duran i Font i Josep Brutau i Giralt, aconsegueixen l'arrendament d'uns terrenys coneguts amb el nom de la Vinya d'en Moreu, per poder-hi jugar partits de futbol. Aquests terrenys, que es troben al costat de la carretera que va cap a Vallromanes, són els mateixos on actualment hi ha el camp municipal de futbol.