Qui som?

Agrupació Sardanista Alella és una agrupació sense ànim de lucre fundada al 1991. L' iniciativa va sorgir per part d'en Joaquim Solé gran sardanista que va veure en nosaltres gent amb ganes de fer coses per la sardana. Ens va ensenyar a estimar-les i junts varem iniciar el camí. Enrere va quedar una colla infantil de la nostra localitat que no es va consolidar. Varem fer cursets a les escoles i es va fundar la Colla d'Alella (única colla veterana en actiu del Maresme).
Hem col.laborat a diferents esdeveniments celebrats a Alella i a d'altres localitats del Maresme.
La nostra activitat se centra fonamentalment a participar en les ballades que hi ha arreu de Catalunya i en les trobades de colles veteranes celebrades a diferents localitats com Mollet, Cardedeu, Vilanova i la Geltrú, L' Hospitalet, Bellvitge i a molts barris de Barcelona.
També fet cursets, de moment ja n'hem fet 5 i amb una participació acceptable.
Un dels actes més emblemàtics és la trobada de colles veteranes que organitzem cada any en el curs de la Festa de la Verema on reunim a un nombre important de colles veteranes guarnint la festa amb la nostra dansa.
Som una agrupació oberta als canvis.... fem punts variats , galops de lluïment ..... estem aprenent les sardanes revesses..... i tot per seguir mantenint la nostra sardana com la més bella de totes les danses que es fan i es desfan.
Estem oberts a tots els qui vulgueu passar bones estones, ballar i passar-ho bé.